Exclusively on 365events.com

Voucher Cadou 2023 - BestMusic Live & METALHEAD

Romania, Romania
Vrei sa oferi cadou un bilet la cele mai mari concerte ale anului dar nu știi pentru ce eveniment? Solutia e simpla: un voucher cadou BESTMUSIC LIVE & METALHEAD!

Lista noastra de evenimente pe care poate fi folosit o gasiti pe www.bestmusiclive.ro. In 2023, pana acum, BestMusic a anuntat showuri cu artisti precum Pantera, Goran Bregovic, Eros Ramazzotti, Bruce Dickinson, Deep Purple, Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry), Palaye Royale, Powerwolf, Louis Tomlinson, Irina Rimes la Sala Palatului dar si concerte la Hard Rock Cafe cu toti artistii romani de top de la Smiley la Carla's Dreams, Irina Rimes sau The Motans. Multe alte showuri vor fi anuntate in curand iar voucherul va fi automat valid tot anul 2023 si pe acestea!

Voucherul care poate fi folosit este cel de sub codul QR de pe tichetul cumparat

Voucherele cadou sunt valabile pana la sfarsitul anului 2023.

Voucherele cadou nu sunt rambursabile si nu pot fi preschimbate in bani cash.

Achizitia de bilete trebuie finalizată până in ultima zi de valabilitate a voucherului respectiv, după care acesta nu va mai putea fi valorificat. Valabilitatea voucherelor nu poate fi extinsă.

Dacă valoarea voucherului nu acoperă costul total al comenzii de bilete, trebuie să efectuați o plată suplimentară. Show more details